NOVICE:

risTroyka - nova java igra za PC
(05.08.2005)
Brezplačna java igra za vaš PC .
>> več
 
 
 
 
   

RIANA igre

Java J2ME igre

Java J2ME igre so napisane v programskem jeziku Java in uporabljajo knjižnice MIDP 1.0, tako da lahko delujejo na vsakem mobilniku, ki podpira Javo in ima dovolj velik barvni zaslon.

magBoby

Čarovnik Boby je izgubil moč nad svojim čarovniškim klobukom, le-ta pa ga je začel preganjati. Da bi si povrnil čarovniško moč, mora zapolniti vse luknje z velikonočnimi pirhi, ne da bi ga pri tem ujel klobuk.

>> več

   

risTrojka

Igra risTrojka je nekakšna mešanica med Tetrisom in xTrojko (odtod tudi ime - tetRIS + xTROJKA = risTrojka).  Igra je preprosta, njen cilj pa je zbrati cimvecje število vodoravnih ali navpicnih trojic kock v isti barvi. S tem dosežemo, da se zbrane kocke zbrišejo in prepustijo prostor naslednjim. V igralni prostor pada trojica kock, katerih barve so izbrane iz nakljucne kombinacije štirih osnovnih barv. V trojici kock se lahko pojavita najvec dve isti barvi. Padajoco trojico kock lahko premikamo levo ali desno, lahko pa jo tudi zavrtimo. Igra ima vec nivojev, z višanjem le-teh pa se povecuje hitrost padanja kock. Igre je konec, ko se igralni prostor zapolni do vrha. Igranje na zacetku igre je preprosto, za boljše rezultate pa je potrebno veliko vaje. 

>> več

Java J2SE igre

Java J2SE igre so napisane v programskem jeziku Java in za svoje delovanje potrebujejo naložen JRE 1.4 ali več.

 

 

   

risTrojka

risTroyka je brezplačna Java igra za PC.

>> več

 

  © Copyright 2004. riana.si All Rights Reserved.